Eenvoudige registratie

Het registreren is een eenvoudige en eenmalige actie. De registratie is nodig om een afgeschermde Zioo omgeving aan te maken en om ervoor te zorgen dat je kan inloggen in Zioo. Extra bedrijfsinformatie kan je op een later moment in te vullen binnen Zioo.

We zullen deze gegevens nooit delen met anderen!

Eerste aanmelding

Bij de eerste aanmelding verschijnt het volgende scherm:

Bewaar je gekozen inloggegevens en gekozen bedrijfsnaam goed! Deze gegevens heb je altijd nodig als je wilt inloggen in Zioo.

Proefmaand

Zodra je je hebt geregistreerd, start automatisch de gratis proefmaand. Klik hier voor meer informatie over de proefmaand.